Afhaalpunt droogkuis

Droogkuis ISIS in Rijkevorsel en Turnhout levert kwaliteit en service tegen een betaalbare prijs. Wij bieden u een breed scala kuis-, was- en strijkdiensten aan! Wij zijn werkzaam in de regio Noorderkempen, van Brasschaat tot Meerle en van Zandhoven en Zoersel tot Loenhout. Ook beschikt ISIS over heel wat referenties: bedrijven, particulieren, openbare besturen (gemeenten, steden, politie), kerkfabrieken, scholen, verenigingen, B&B’s, rusthuizen en nog veel meer.

Onze winkel bevindt zich in Rijkevorsel. Via een netwerk van lokale ‘depots’ in de omgeving kunnen particulieren hun kleding en was binnenbrengen. Via deze winkels halen wij wekelijks op dinsdag uw kleding en was op (terugbezorgd op vrijdag). Grote of moeilijk hanteerbare volumes (tapijten, draperien, zetels, kussens...) kunnen tegen een geringe transportvergoeding bij u worden opgehaald en teruggeleverd. 

Zelf zijn wij ook op zoek naar winkels in regio Merkplas, Beerse en Vosselaar zodat klanten uit deze steden ook terecht kunnen met hun te reinigen kledij en was. Geïnteresseerde winkels kunnen steeds contact met ons opnemen.

Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Back to Top