Wasserij ISIS

Wasserij ISIS in Rijkevorsel en Turnhout wast onder andere bedlinnen, tafellinnen, dekbedden, dekens en donsdekens. Alles wordt kastklaar afgewerkt, van particuliere huishoudwas tot bedrijfskleding. Wij wassen tegen een meerprijs ook kleding met rook- of waterschade en maken een factuur op voor de verzekeringsmaatschappij. Voor de reiniging van tapijten werkt ISIS samen met een gespecialiseerde firma. Bovendien wordt regenkledij automatisch waterbestendig gemaakt.

Enkele specialiteiten

Ook voor de volgende specialiteiten kunt u bij ons aankloppen:

  • Reiniging van trouwkleren;
  • Reiniging van overgordijnen;
  • Huishoudelijke was van rusthuisbewoners: als alternatief voor de grote industriële wasserijen bieden wij een persoonlijk contact met de bewoners. Doordat ISIS de was rechtstreeks ophaalt en in dezelfde week aflevert bij de klant wordt het verzorgend personeel ontlast;
  • Aan bedrijven verhuurt ISIS Droogkuis propere matten tegen een vaste, modale prijs. Wij doen dit bij u ter plaatse. Elke 2 weken worden de vuile matten vervangen door propere.

Contact opnemen

Naast wassen bent u bij ook voor kuisen en strijken aan het juiste adres, zowel in onze winkel in Rijkevorsel als in een van de vele depots. Heeft u vragen over een van onze vele diensten? Neem dan vandaag nog contact met ons op, graag tot ziens.

Back to Top